Kövess minket

Aztaa

Pornófilmet rendez Young M.A a Pornhub felkérésére

Még a zenéjét is belerakják.

Megosztva

Forrás:

Három platinalemez után újabb oldaláról ismerhetjük meg Young M.A-t, hisz a világ vezető felnőttfilmes oldala, a Pornhub felkérte, rendezzen egy leszbi pornót nekik. Persze, amennyiben nincs ellenére a dolog. A rapper boldogan mondott igent, így már el is kezdték forgatni a Gift cimű filmet, amely a website új sorozatának lesz az egyik darabja. A Visionaries Director’s Club minden epizódját a pornófilmes szakmától kívülálló ismert emberek rendezik, különös figyelmet fordítva a Pornhub női közönségének kiszolgálására.

Azontúl, hogy Young M.A. ott van a forgatáson, és különböző nagyszabású beállításokon ötletel, az ő zenéje fog szólni a film csuszamlósabb jelenetei között.

[vembed youtube=”UMJGYtpab3c” ]„Óriási megtiszteltetés nekem a Pornhub felkérése. Nagyon élvezem a melót. Tulajdonképpen olyan ez az egész, mint mikor szövegeket írok. Konkrét elképzeléseim vannak, ezeket szeretném megvalósítani. Eredeti és különleges lesz. Biztos vagyok benne, a film mindenkinek elnyeri majd a tetszését.” – mondta a nyíltan leszbikus brooklyni rapper a készülő produkcióval kapcsolatban.

A Gift előzetese már elkészült, ezt is M.A. rendezte, alább csekkolhatjátok.

[vembed youtube=”O2VwLhMlnE8″ ]Kicsit azért irigykedünk. Na jó, nagyon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés