Kövess minket

Események

Pörögj fel jövő hétvégén a Koffein Fesztiválon!

Január 29-31 között Koffein Fesztivált rendeznek Budapesten a kávé és tea szerelmeseinek. Kedvezmények több kávézóban, koncertek, előadások és kiállítások várják az érdeklődőket.

Megosztva

A Koffein Hétvégéje az ínyenceknek, az egyszerű ízek kedvelőinek és minden koffein rajongónak szól, teljesen kortalanul. Tucatnyi kávézó és teázó várja majd kedvezményekkel a vendégeket: az egészen január 28-ig bővülő lista a www.koffeinfesztival.hu oldalon tekinthető meg.

A Nyugati téren található PRLMNT rendezvényközpontban Koffein Labirintust építenek fel a fesztivál idejére, melynek célja, hogy mindent megmutasson, amit csak érdemes tudni a termékek bármelyikéről. A szervezők elmondásuk szerint egy olyan varázslatos világot álmodtak meg, amelyben minden egyes momentumnak jelentése és története van. Így léphetünk majd például a Tea Szentélybe, ahol a Föld minden égtájáról érkező teakülönlegességek mellett megismerhetjük a legegyszerűbb ízeket is. A Speciality Kávésarokban olyan kiállítók termékeit mutatják be, akik a kávébab-szemeket nemcsak hivatásuknak, hanem egyben szerelmüknek és életüknek is tekintik. A témakör persze olyan izgalmakat is tartogat, mint a kávéból készült ételek, vagy éppen az alkohollal megbolondított műremekek – szem és száj nem marad szárazon az Eszem-Iszom Pult széles kézműves remekei között bandukolva.

Természetesen a kisebb kiállítók mellett a nagyobb kávézóláncok és forgalmazók is jelen lesznek a fesztiválon, így többek között a Perté vagy a Bravos is helyet foglal a majd Labirintusban. A Kávé Sétányt elhagyván a Relax Teremben pihenhetünk meg egy jó masszázs vagy kellemes illatok és a kényelem bűvöletében.

A Labirintusban felállított nagyszínpad három napon át biztosítja majd a szórakoztatást különböző előadásokkal, koncertekkel, kávébemutatókkal és kóstolókkal. Az előadók között lesz Székhelyi József, Dr.Mérő László, és Gellért Bihari humorista. Pénteken a Kávészünet zenekar tart ébren esti koncertjével, szombaton pedig a Baggosy Brothers Company alapozza meg a hangulatot, mielőtt átadná a külföldi és hazai sztár lemezlovasoknak a terepet. Fellépők: Lexicon Avenue aka Echoman, Dale Middleton, Kühl, Rich.

Belépés a Koffein Labirintusba: 800 Ft

További programok a Facebook eseménynél vagy a Koffein Fesztivál honlapján.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük