Kövess minket

Hiphop

Post Malone: Nem akarok rapper lenni

Posty csak szimplán „zenélni” akar.

Megosztva

Forrás: GQ

Folytatódik Post Malone identitásválsága. Az énekes / rapper novemberben már kavart maga körül egy kis botrányt, mikor a lengyel Newonce magazinnak azt nyilatkozta, rap zenét nem érdemes hallgatni, ha az ember elgondolkodtató, akár megható zenét akar hallani. A kijelentés elég rosszul jött ki, tekintve, hogy ő maga is a hiphop szcénában mozog, sokan kritizálták érte Posty-t, aki később pontosította a nyilatkozatát, és hozzátette, hogy ez nem a stílus elleni támadás volt.

Legújabb, GQ-nak adott interjújában ismét hasonlóan érdekes kijelentéseket tesz, ezúttal saját magáról. Arra a kérdésre, hogy hogyan éli meg, hogy egy feketék által uralt stílusban alkot, azt válaszolta, akadnak nehézségek fehér rapperként való érvényesüléskor, de ő nem akar rapper lenni, csak egy ember, aki zenét készít. 

„Olyan zenét csinálok, ami nekem tetszik, és tök király, hogy ez a rajongóimnak is bejön.” – mondta a nem rapper Post, kicsit hajazva Eminem decemberi nyilatkozatára, ahol arról beszélt, magának készíti elsősorban a zenét, másodsorban pedig a rajongóinak, mindenki más nem téma. Malone új, Beerbongs And Benteleys című lemezét amúgy a zenész állítása szerint a Nirvana, Stevie Ray Vaughan, Hank Williams Sr., és a Fleet Foxes ihlette, akik ugye nem hiphop előadók. Kíváncsian várjuk milyen lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés