Kövess minket

Aztaa

Post Malone nem szimplán hisz az ufókban, de többet is látott már életében

Pataky Attila valahol elégedetten bólogat.

Megosztva

Forrás:

Post Malone beugrott egy négy órás, maratoni interjúra Joe Rogan podcastjébe, és nem sokkal a kezdés utáni percekben máris igen érdekesen alakult a beszélgetés, a páros ugyanis az ufók és űrlények témakörét kezdte el kivesézgetni.

A műsorvezető feldobta, hogy nagyon szeretne hinni a földöntúli lényekben, de nem igazán hisz azoknak, akik azt állítják, láttak már ufót. A zenész erre azzal válaszolt, hogy hát pedig ő is ezek közé az emberek közé tartozik.

„Én is láttam egyet. Olyan 16 éves lehettem. Akkor épp New Yorkban laktam. A nagynénim nagyon szigorú volt, muszáj volt pontban este 10-kor lefeküdnünk, épp kinéztem az ablakon, mikor kiszúrtunk egy nagyon erős fényforrást, ami egyszer csak kilőtt és eltűnt. Nem tudok rá magyarázatot adni.”

[twitter]https://twitter.com/ComplexAmbition/status/1288574865281298441[/twitter]
De nem ez az egyetlen „Post Malone: UFO vadász” történet, amit megosztott Rogannel, az énekes elmesélte, hogy nemrégiben Utah államban, és Kaliforniában is látott megmagyarázhatatlan dolgokat. „Tudom klisésen hangzik, de Tarzanában például láttam egy gabonakört”.

A páros ezután beszélgetett még a szellemek létezéséről, időjárás-kontrolláló összeesküvés-elméletekről, és persze a pandémia is feljött, itt szerencsére Posty az ésszerű, „mindenki viseljen maszkot, fő a biztonság” véleményen volt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés