Kövess minket

Hiphop

Post Malone szerint a real arcok manapság már nem hallgatnak rap zenét

Nem tartja túl tartalmasnak az új albumokat.

Megosztva

Forrás:

Miközben javában készül a világvégére, Post Malone két fegyverpucolás közben adott egy interjút a lengyel Newonce magazinnak, amiben – többek között – szót ejtett a rap zene mai állapotáról is. Meglepő módon, ahelyett, hogy az egekbe emelte volna pályatársait, sokkal inkább levette a keresztvizet róluk, mert szerinte mostanában nem születik annyi, valódi tartalommal bíró szám, mint régebben. Éppen ezért nem is ajánlja a rajongóinak, hogy rappet hallgassanak, tudniillik az egyáltalán nem real már.

[fbpost]https://www.facebook.com/newonce.paper/videos/910665569107473/[/fbpost]

„Ha jó szöveget akarsz hallani, ha sírni támad kedved, vagy ha az életről szeretnél agyalni, akkor NE hallgass hiphop-ot. Régebben még készültek olyan cuccok, amikbe jócskán szorult tartalom, de mostanság baromi kevesen szövegelnek a valóságról” – fejtegette a Rockstar emszí, majd a saját életéből hozott példákkal támasztotta alá mondandóját:

„Én, ha le akarok ülni sírni, tuti egy Bob Dylan lemezt teszek fel. De ha jó hangulatom van és lazítani szeretnék, akkor csakis rap zenét hallgatok”.

Nem mondd rossz dolgokat a postás srác, de az igazság mégis valahol félúton lehet. Igenis készülnek napjainkban is értékes produkciók, a gond csupán annyi, hogy valóban több a szemét is, így ha valaki értelmes cuccokra vágyik, abban az esetben nem marad más választása, mint jó bányász módjára a mélyére kell ásnia a dolgoknak, mert valódi kincsekbe lehet botlani, ha az ember hajlandó egy kis időt szánni a kutakodásra.

Malone amúgy éppen új lemezén dolgozik, amit december elsején ad majd ki. Azon megmutathatja a világnak, hogyan is csinálja ő a tutit.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés