Kövess minket

Bulvár

Post Malone-t akarták kirabolni a nem túl jól informált betörők, de elnézték a címét

„Post Malone-t itt ne keressék, mert elköltözött rég, új lakása tágasabb, s a kilátás is szép”

Megosztva

Forrás:

Nem a legjobb informátorral dolgozott együtt az a három rabló, akik szeptember első napján betörtek egy házba, amiről azt hitték Post Malone otthona. A rapper korábbi, San Fernando Valley-ben található villája volt a célpont, ám a rosszfiúk egy viszonylag fontos részletet figyelmen kívül hagytak, méghozzá azt, hogy ő már hónapok óta elköltözött onnan. Az új lakó valószínűleg ugyanannyira meglepődött a maszkot viselő fegyveresek látványától, mint ők maguk a számukra teljesen ismeretlen, nem várt arctól.

„Hol Van Post Malone? Hol van Post Malone?” – kiabálta az álmából felvert tulajnak torkaszakadtából egyikőjük, érdemi választ azonban nem kapott, mivel, ahogy említettük Posty már régen lelépett onnan. A rögtönzött kérdezz-felelek után a betörők feltúrták az ingatlant, és nagyjából 20 ezer dollárnak megfelelő készpénzt, illetve ékszert zsákmányoltak.

A rablás csupán néhány órával a Rae Sremmurd tesók házának kifosztása után történt, a nyomozók tehát joggal feltételezik, hogy a két esetnek köze lehet egymáshoz.

Kicsit elvonatkoztatva a történtektől az egész sztori olyan, mintha csak Galla Miklós (GM49 együttes) Bélát itt ne keressék című örökzöldjének modern átirata volna.

Ennek a refrénjét például így is dalolhatnánk:

„Jön sok ember, és mind jobbat vár, és haragszik, mert csak engem talál.

Az a hibám, hogy nem a Posty vagyok, és ezzel sok méregre adok jó okot.”

[vembed youtube=”CMxvnFeoE_0″ ](TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés