Kövess minket

Stílus

Post Malone tervezett egy Crocs papucsot, és 10 perc alatt elkapkodták az összeset

A Posty Crocs néven futó lábbelik nagyon kapósnak bizonyultak.

Megosztva

Forrás:

Post Malone tervezett egy Crocs papucsot, és habár a legtöbbünk csak fashionista rémálmokban viselné, mások nagyon rákaptak, alig több, mint 10 perc alatt elkelt ugyanis az összes.

A kollab nem a semmiből jött, az énekes / rapper kifejezetten kedveli a márkát, állítása szerint a kocsmától kezdve a színpadon át, rengeteget viseli, így egyértelmű volt az együttműködés, melynek során „a rajongók megkaphatták, amire vágynak”. És ez tényleg nem üres PR duma, itt van pl. egy kép, ahol Malone büszkén viseli a bumszli lépőt.

Forrás:

A saját tervezésű „Posty Crocs” (igen, tényleg így hívják) nem tér el a megszokott sziluettől, de a „rockstar” előadó speckó ötleteivel lett feldobva, például sárga kis ördögökkel van díszítve, míg a lyukakba a “Stay Away” tetkójának mását, és a legutóbbi lemezének vizuálját adó szögesdrótot is legyet biggyeszteni.

Forrás:

Ezzel együtt gyakorlatilag folytatódik a Crocs útja a menőség rögös talaján, mely pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, azóta viszont már kifutókon láttuk viszont Christopher Kane által, és Balenciaga platform verzió is készült belőle, ami szintén sold out lett.

(GQ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés