Kövess minket

Hiphop

Post Malone új albuma lélekemelő lesz, mely reményei szerint egy kis fényt hoz a sötétségbe

Posty elvileg kilépett a komfortzónájából.

Megosztva

Forrás:

Post Malone fullosan album módban van, és nemrég a WSJ. Magazine megkeresésére mesélt is kicsit a közeledő projektjéről.

A zenész állítja, a koronavírus járvány nemhogy lelassította nála a munkafolyamatokat, hanem pont, hogy kreatívabbá tette. „Akármilyen őrült is mostanában a világ, azzal, hogy be voltam zárva egyedül az otthonomba, lehetőséget adott rá, hogy elengedjem a fantáziámat, és figyeljem, merre visznek a gondolatok. Számomra ez tökéletes alkalom volt, hogy dalokat írjak, és reagáljak a körülöttünk lévő dolgokra” – mesélte Posty.

A zenész úgy érzi, hogy ezekben a sötét időkben egy kis fényt nyújt majd az új albuma, legalábbis a rajongóinak biztosan. „Annyi mindent akarok mondani ezekben a nehéz időkben, hogy reményt adjak az embereknek, és felemelő érzést nyújtsak számukra. Ez egy nagyon nehéz és sötét időszak Amerika és a világ számára”.

Posty, mint elmondta, új dolgokkal is kísérletezik. „Kicsit megmentem, még több lépést szerettem volna tenni a komfortzónámon kívülre, olyan zenéket készíteni, amik a az eddigi legjobbak számomra. Tudom, hogy minden lemez előtt hasonlót mondok, de számomra nagyon különleges ez a projekt. Egy olyan albumot akarok, amely segít az embereknek, megmutatja nekik, hogy nincsenek egyedül, és csak egy kis szeretetre van szükségünk, hogy átvészeljük ezt az egészet.”

Post Malone utolsó albuma a Hollywood’s Bleeding volt, mely annak ellenére rendszeres szereplője az amerikai albumeladási lista tetejének, hogy tavaly szeptemberben jelent meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés