Kövess minket

Hiphop

Post Malone valójában egy összeesküvés-elméleteket gyártó fegyverfanatikus, aki bunkert épít az apokalipszis eljövetelére

Ez derül ki legújabb interjújából.

Megosztva

Forrás:

Post Malone full jó arc nem? Az emberünk könnyedén keveri rap zenét az R&B-vel és country-val, anélkül, hogy átcsúszna erőltetettbe, vagy szimplán bénába, közben pedig Rich Chiggával és az egyik legmenőbb Youtube párossal az H3H3-vel, valamint iDubbbz-zal spanolgat. Hát egy új Rolling Stone interjúban egy másfajta Posty is előjön, az összeesküvés-elméletekkel operáló, fegyvermániás, apokalipszist vizionáló énje, mely bunkert akar építeni Utah államban.

Az énekes / rapper a lapnak elmesélte, hogy egy 13 ezer négyzetméteres telket akar venni Utah államban, közel 3 millió dollárért. A 30 emeletes ággyal megálmodott kecó egyszerre lesz tökéletes helyszín számára bulizáshoz, motorozáshoz és lövöldözéshez hatalmas fegyvergyűjteményét kihasználva. “Nagyon szabad világ van ott. Vehetsz hangtompítókat Utah államban, szabadon viheted bárhova a fegyveredet. Nyugodtan bemehetsz egy élelmiszerboltba egy pisztollyal a csípődőn. Tiszta cowboy világ, alig várom.” Egy korábbi interjújában még Nevada államban akart új otthont venni, akkor arról is beszélt, hogy egyfajta apokalipszis biztos bunkert építene ki a föld alá. 

Postnak amúgy lesz mivel kihasználnia Utah állam “szabadságát”, hisz 10 fegyver boldog tulajdonosa. Gyűjteményében található sörétes puska, arany pisztoly, gépfegyver, és még egy “James Bond pisztolynak” hívott Walther PPK stuki is. Állítása szerint soha nem fenyegették még meg, de mivel híres, bárki megpróbálhatja kirabolni, vagy bántani a barátait. 

Az interjú egy pontján Post lazán vált a videojátékok témájáról az összeesküvés-elméletekre, melyek az ő fejében nagyon is létező dolgok. “Én inkább alternatív híreket olvasok. Egy csomó olyan dolgot, melyet mások nem olvasnak, összeesküvésekről. Rengeteg őrült dolog zajlik a világban, amit nem tudunk megmagyarázni. A chemtrail például, meg ilyenek.” Ezen a ponton vissza is kérdezett Jonah Weiner, a Rolling Stone munkatársa, hogy most ironizál, vagy tényleg hisz az ilyenekben. Post szerint ezek igenis létező dolgok, és rögtön mondott egy másik példát is, hogy ezeknek a “valakiknek” egy olyan pisztolyuk is van, amitől megáll az ember szíve, és a boncolás sem tudja kimutatni a gyilkosságot.

Mindezek ellenére azért leoltotta Justin Bieber új vallási közösségét, melyet szektának hív. “Tök jó arc a Bieber, de elég vallásos lett mostanában. Szektás. Már vagy 10 millió dollárt adott nekik, pedig ezeknél az embereknél nincs rosszabb. Én is nagyon vallásos voltam anno, de már nem vagyok hívő. Szép dolog támogatni valamit, amiben hiszel, de ezek az emberek túl sok pénzt szórnak el, és nem hinném, hogy Istent az érdekli, hogy a templomodnak aranyozott plafonja legyen.”

Ebben pedig még igaza is lehet, talán mégis jó arc ez a Posty.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.