Kövess minket

Pop

Posztumusz Juice WRLD és Nipsey Hussle verzék lesznek a Maroon 5 következő nagylemezén

Megosztva

Június 11-én jelenik meg a Maroon 5 hetedik stúdióalbuma, a „Jordi„, melyet a vérrögképződés következtében elhunyt volt menedzserükről, Jordan Feldsteinről neveztek el. A lemez 11 számot fog tartalmazni, ha a deluxe verziót vesszük figyelembe, akkor 14-et. Az Adam Levine vezette pop-rock csapat új lemezének már a teljes dallistája is nyilvános, és mondhatnánk, hogy „meglepő módon” rapper vendégelőadókat is tartalmaz, de aki ismeri a Maroon 5 munkásságát, az már ezen meg se lepődik…legalábbis addig, míg a konkrét nevekre rá nem nézünk.

A Maroon 5 már a debütáló lemezük japán különkiadásán is elhelyezett egy Kanye West remixet, tehát a hiphoppal való, kissé ügyefogyott kapcsolatuk nem ma kezdődött, pláne, hogy azóta olyan rapperekkel dolgoztak együtt, mint Wiz Khalifa, Big Sean, A$AP Rocky, vagy épp Future. Mégis ha lecsekkoljuk a Jordi lemez előadóit, a Megan Thee Stallion és YG kollabokra még csak legyinthetünk, de az, hogy Juice WRLD és Nipsey Hussle, két elhunyt rapper is szerepel a vendéglistán, az felettébb furcsa.

Kérdéses, hogy ha Nipsey és Juice élne, akkor is kifizették volna a valószínűleg nem aprópénzért megvásárolt verzéket, meg persze az sem biztos, hogy Juice és Nipsey igent mondtak volna-e a felkérésre. Ezt persze már sosem tudjuk meg, így maximum abban a hitben ringathatjuk magunkat, hogy Levine csapata talán őszintén kedveli a két rapper zenéjét, és nem csak a színtiszta hype miatt csaptak le a verzéikre, ahogy mondjuk Lil Wayne tette XXXTentacion esetében. Alább a Jordi teljes dallistája.

Beautiful Mistakes f. Megan Thee Stallion
Lost
Echo f. blackbear
Lovesick
Remedy f. Stevie Nicks
Seasons
One Light f. Bantu
Convince Me Otherwise f. H.E.R.
Nobody’s Love
Can’t Leave You Alone f. Juice WRLD
Memories
Memories (Remix) f. Nipsey Hussle & YG
Button f. Anuel AA & Tainy
Lifestyle (Jason Derulo f. Adam Levine)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés