Kövess minket

Aztaa

Precízen kimunkált rímekkel köszönti az USA vietnámi nagykövete a közelgő holdújévet

A rap-ublikánus Daniel Kritenbrink meghúzta a váratlant.

Megosztva

Forrás:

Donald J. Trump leváltását követően az általa kinevezett, külföldi országokban szolgálatot teljesítő nagykövetek (is) szép lassan hazatérhetnek, hiszen helyükre – az esetek túlnyomó részében legalábbis – új diplomaták kerülnek majd beiktatásra. A búcsú pedig, mint tudjuk, sosem könnyű, viszont lehet stílusosan csinálni.

Ahogyan azt az Amerikai Egyesült Államok Vietnámban állomásozó nagykövete, bizonyos Daniel Kritenbrink a minap be is mutatta. Az őszülő halántékú politikus összeállt ugyanis az ázsiai ország egyik meghatározó hiphop-sztárjával, Wowy-val, hogy egy rap-számban emlékezzen meg az ottani, február 12-én, vagyis most pénteken beköszöntő holdújévről, és egyúttal elköszönjön a vietnámi emberektől. A tökéletes hatás kedvéért még egy kellően visszafogott, pacsizásokban viszont bővelkedő klipet is forgattak az elkészült számhoz.

[vembed youtube=”EbfUL53zwPI” ]Egyébként nem Daniel Kritenbrink az első – és borítékolhatóan nem is az utolsó – politikus, aki rappeléssel próbálkozik. Lengyelország köztársasági elnöke, Andrzej Duda tavaly rímekben hívta fel a figyelmet a koronavírus-járvány elleni küzdelem fontosságára, míg nálunk Vona Gábor tolt egy olyan „rappet” jó másfél éve, aminek hatására azóta is többek szorulnak ápolásra poszttraumás stressz következtében.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés