Kövess minket

Hiphop

Premier: Karanténklipet kapott a Slow Village „Kilét” című dala

Ilyen az, mikor egy rap csapatnak azt mondják: dolgozzatok otthonról.

Megosztva

Forrás:

A Slow Village a kijárási tilalom ellenére sem lassít, ledobták legújabb klipjüket a „Kilét” című dalukhoz, melyet nálunk láthattok először.

A srácok az utóbbi időben párhuzamosan foglalkoztak több videóanyaggal is, de a a jelenlegi helyzet miatt sajnos félbemaradtak ezek a projektek. De semmi baj, a modern technológia megoldotta a nehéz helyzetet, úgy gondolták, hogy ha már úgyis mindenki a „hómofisz” köreit futja akkor csinálnak egy videót otthonról. A videókonferencián megjelent a verzéket szállító Tink, Nash, és glsch mellett többek között Lil Frakk, Phlat, és Gege is.

A srácok az alábbiakat mondták el a vizuálról nekünk: „A kezdeményezéshez csatlakozott pár számunkra igen kedves ember is, majd Lippai Balázs összepattintotta a rögtönzött felvételeket. A dal, vagyis a „Kilét” a januárban megjelent „Úton” c. második nagylemezünkön hallgatható. #lassufaluotthonvan, tegyétek ti is ezt.”

Alább csekkolhatjátok a klipet, ki tudja, talán egy kis inspirációt is gyűjthettek, hogy mivel üssétek el otthon az időt.

[vembed youtube=”pxVd8-hM-dI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés