Kövess minket

Események

Prodigy, Ellie Goulding és még sokan mások Bécsben!

Az év vége felé is felejthetetlen koncertélményre vágysz? Akkor irány Bécs!

Megosztva

becs programFotó: Getty / Istock

Az osztrák főváros ősszel és télen több neves előadóval is kecsegtet. Pontosan kik is lesznek ott? Lássuk a felhozatalt!

Eros Ramazzotti – október 2.

Október 2-án látogat Bécsbe az ismert, olasz pop-slágergyáros, Eros Ramazotti. Az Eros World Tour keretében nemcsak legnagyobb slágereit mutatja majd be, hanem legújabb nótáit a készülőben lévő albumról, melynek tervezett kiadása 2016 tavasza lesz. A koncertre a jegyek 85 eurótól elérhetőek.

Rise Against – október 8.

Az amerikai punk-rock együttes az európai turnéja során útba ejti a bécsi Stadthalle-t is. Minden bizonnyal előadnak majd számokat a tavalyi albumról, a The Black Marketről is. A jegyek aktuális ára 56,35 eurótól indul.

Take That – október 9.

A legendás Take That október 9-én – a Take That Live 2015 – foglalja el Bécs egyik színpadát. Ez a formáció első comeback turnéja 2011 óta, ezért nagy érdeklődésre számítanak. Elővételben a jegyek 67,39 eurótól kezdődnek.

[vembed youtube=”lyvmGFvwFUM” ]

Selah Sue – október 13.

A belga díva, Selah Sue szintén európai turnéja keretében látogat Bécsbe. Az énekesnő második albuma, a Reason tavasszal kerül majd a boltokba. A koncertjére a jegyek kevésbé borsosak, az Eventim 29,30 euróért értékesíti azokat.

Stereophonics – október 16.

A walesi pop-rock banda, a Stereophonics október 16-án csak majd a húrok közé. Az együttes új album, a Keep The Village Alive turnéja keretében hódítja meg az osztrák fővárost. A formáció számára a sikert a Maybe Tomorrow sláger hozta meg. A jegyeket – mely 34,80 euróba kerülnek – szintén az Eventim értékesíti.

Prodigy – november 13.

A sorból nem maradhat ki a The Prodigy sem, akik európai turnéjuk során népszerűsítik legújabb albumukat, a The Day Is My Enemy-t, mellyel Bécsen kívül még Prágában is színpadra lépnek. A show-ban pedig szerepet kap az amerikai hip-hop legenda, a Public Enemy.

[vembed youtube=”RNWMFeIUrYU” ]

Marilyn Manson – november 13.

Ugyanazon a napon érkezik Bécsbe az extravagáns zenész, Marilyn Manson is, aki a Gasometrit foglalja majd be. A The Hell Not Hallelujah koncertsorozatra a jegyek 46,40 eurótól kaphatók az Eventim jegyirodákban.

Ellie Goulding – január 29.

Nem akarunk nagyon előre szaladni, de nem árt, ha tudod, hogy Ellie Goulding is tiszteletét teszi Bécsben. A szupersikeres indie-pop stílusú díva a Delirium albumot népszerűsíti majd, mely november 6-án jelenik meg. Az énekesnő Bécsen kívül még fellép Prágában is. A bécsi koncertjegy ára 43 eurótól kezdődik, míg a prágai 36 eurótól. A jegyek az énekesnő honlapján is megvásárolhatók.

[vembed youtube=”NgZpqd0862A” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés