Kövess minket

Elektronikus

Prodigy rajongók kampányt indítottak, hogy első legyen a slágerlistákon a Firestarter

Keith Flint emlékére.

Megosztva

Forrás:

Sokkolta a The Prodigy rajongókat Keith Flint váratlan halála, de a gyász mellett az énekes örökségét is ünneplik, ezért kampányt indítottak annak érdekebén, hogy a banda egyik ikonikus száma, a Flint vokáljával híressé vált „Firestarter” felkerüljön a toplisták élére.

Nyugodj békében Firestart, tegyünk róla, hogy a tűz ne aludjon ki. Fel kell hívnunk a figyelmet a mentális betegségekre és az öngyilkosságra. Az öngyilkosság okozza a legtöbb halálesetet a 45 év alatti férfiak körében, és ezen muszáj lesz változtatni!” – szól a petíció, mely arra szólít fel, hogy minél többen vegyék meg a „Firestarter” című dalt, hogy ezzel ismét a mainstreambe kerüljön a The Prodigy és ezáltal Flint munkássága. 

A felhívás kihangsúlyozza, hogy aki nem szeretne pénzt költeni, az még mindig beloppolhatja a számot a különböző streaming oldalakon, ezzel is segítve a dalt és a célt.

Keith-et a rajongói mellett pályatársai is búcsuztatták, a The Chemical Brothers, Skrillex, Goldie, és sokan mások írtak arról, hogy mennyire nagy hatással volt a munkássága rájuk és az elektronikus zenei szcénára.

[vembed youtube=”wmin5WkOuPw” ](NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés