Kövess minket

Aztaa

Profi pankrátornak állna Bow Wow, miután ledobta az utolsó nagylemezét

De szívesen filmezne, „tévézne” is.

Megosztva

Forrás:

Több mint húsz évvel az első nagylemezének megjelenése után elérkezett az idő, hogy Bow Wow végleg letegye a mikrofont, és gyermekkori álmát megvalósítva hivatásos pankrátornak álljon. Az immár krisztusi korban járó előadó Twitteren írt jövőbeni terveiről, melyek között szerepel még egy utolsó nagylemez, de azt követően egy jól kivitelezett csukafejest ugrana a showbiznisz világa.

[twitter]https://twitter.com/smoss/status/1358769259149729792[/twitter]
„Tudom, őrültségnek hangzik, de miután kidobom az utolsó albumom a filmezésre, valamint a tévére fogok összpontosítani. Azzal pedig gyermekkori álmom valósulhatna meg, ha pankrátorként szerepelhetnék a WWE-ben” – írta hétfői posztjában, amire aztán rengeteg, finom fogalmazva kételkedő reakció érkezett az internet népétől.

Bow Wow viszont nem esett különösebben kétségbe a fanyar vélemények láttan. Tegnap, hangos melldöngetések közepette, afféle bizonyíték gyanánt megosztotta a WWE Instán közzétett bejegyzését, amelyben a pankrátorszövetség a rappert már a ringben látja, méghozzá nem is akárki, hanem a legendás Ray Misterio oldalán.

[instagram]CLD8-wbgN6W[/instagram]
A mindössze 13 éves korában, Snoop Dogg által felfedezett Bow Wow legutóbb 2009-ban adott ki nagylemezt, azóta ugyan évről-évre beígéri az új motyó megjelenését, de erre egyelőre nem került sor, csak mixtape-ekkel lettünk gazdagabbak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés