Kövess minket

Események

Programajánló

Sok programmal indul a hét a fővárosban:

Megosztva

hétfőn az Akvárium KisHallban extra fúvósokkal kiegészülve lép fel a Barrio Latino, míg a NagyNallban a Pszichorendelés előző előadását ismétli meg Bohönyei Márta és Tóth Melinda a szakításról. Szintén aznap este  a Papp László Sportarénában együtt zenél majd Nigel Kennedy, a virtuóz hegedű- és brácsaművész a Virtuózokból ismert Kiss Zoltánnal, Sándor Zoltánnal és Váradi Gyulával.

16-án, szerdán fergeteges bulinak nézünk elébe az A38-on: jön Shantel,  a balkáni elektronikus zene él-lemez-lovasa, hogy a tavalyi teltházas koncert után ismét megtáncoltassa a közönséget.

December 18-án, ha nem épp a Star Wars premieren csücsülsz, Péterfy Bori és a Blood Band tart (elő)karácsonyt a Barba Negra Music Clubban, ahová egy igazi őrült karácsonyi farsanggal csábítják a rajongókat. Ezzel egyidőben a Kaukázus és a Quimby is koncertezik az Akváriumban, majd ON w/ LTJ Bukem, Riya live, és Paul SG tolják a  bulit.

Szombaton, a nagy várakozásra tekintettel ismét a Quimby lép fel az Akváriumban, utána pedig Jan Blomqvist LIVE-on tombolhatnak a bulizni maradók. Ugyanezen a napon extra hosszú műsorra, extra látványra és DVD felvételre számíthatsz a Depresszió jubileumi koncertjén a Barba Negrában.

A győriek sem fognak unatkozni a hétvégén: december 18-án a RómerKvelle rendezésében látogat el a városba az Ocho Macho, hogy megtáncoltassa a győri közönséget, 19-én pedig 100% zúzásra számíthatunk a Rómer Házban a Leander Rising búcsúkoncertjén.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.