Kövess minket

Események

Programajánló

Karácsonyi koncertek minden mennyiségben!

Megosztva

Hétfőn az Anti Fitness Klub gitárosaként megismert Molnár Tamás szólóban adja elő dalait az A38-as hajó Dalszerzők sorozatában.

A 22-re beharagonzott Retrostars Xmas Edition sajnos technikai okokból elmarad – a jegyeket a helyszínen lehet visszaváltani. Egy jó alternatíva aznap estére az A38 jótékonysági koncertje, ahol ByeAlex, a BABEL, a Face Today és a Szabadtéri 4akkordos Performansz zenél a kárpátaljai magyar fiatalok támogatásáért.

23-án az Apey & the Pea vérpezsdítő, szédületes metállal tölti fel a közönség lelki akkumulátorait még az ünnepek előtt az A38-on.

December 24. Szenteste: kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Ha már lecsúszott a bejgli, 25-én újra beindul az élet a Barba Negrában: Zorall karácsonyi nagykoncertje várja a bulizni vágyókat. Másnap a Republic ünnepi koncertje lesz ugyanitt.

 

A győrieknek már hagyományossá vált THE ETIKET buli ismét kinyitja kapuit karácsonykor – december 25-én Niereich, HOT X, Jay Lumen, SanFranciscoBeat, a házigazda, azaz Sikztah, Gabor Kraft, Chriss Ronson, illetve Dandy keverik a lemezeket a Club Vertigo-ban!

Szombaton a Ghmyes karácsonyi koncertje tölti meg a Papp László Sportarénát. Ezzel egyidőben Oliver Koletzki-val vezetheted le az ünnepi őrületet a Black Mamba karácsonyi buliján, vagy a szomszédos teremben Vad Fruttikra tombolhatsz. Szintén aznap este Honeybeast koncert is lesz az A38-on.

27-én  – vasárnap – az Akvárium NagyHallban ismét a Vad Fruttik koncertezik, a KisHallban pedig a Bëlga búcsúztatja az évet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.