Kövess minket

Események

Programajánló

Punnany minden mennyiségben, kiállításmegnyitó, koncertek, előadások a heti programajánlónkban.

Megosztva

Január 25-én, hétfőn az Akvárium Klub Pszichorendelés előadássorozatában a szokás hatalmáról, kényszeres viselkedésről, függőségről és leszokásról lesz szó.

A hét elején újraindul a Quiz Night kocsmakvíz-sorozat is: több helyszínen tartanak műveltségi vetélkedőt a nevező csapatoknak országszerte, még bárki bekapcsolódhat, hogy egy jót szórakozzon a barátaival!

Kedden Wolfie (Punnany Massif) játszik a Random Tripben az A38-on.

Szerdán a Vírus! Klub extra előadásában a filmszínészetről és előadóművészetről beszél Hódi Jenő forgatókönyvíró a Tütü Budapestben.

Koncert-téren aznap Com Truise érkezik az A38 Hajóra bemutatni régen várt új lemezét, a Belau felvezetésével.

Csütörtökön este 6-kor nyit a Ludwig Múzeum új időszaki kiállítása Záborszky Gábor   műveiből, mely a Fúgák. Guida – Riposta – Repercussio. 1976-2015 címet viseli.

Pénteken és szombaton Budapesten felpöröghetsz, ugyanis a a koffeiné lesz a főszerep: kétnapos Koffein Fesztivált rendeznek a fővárosban, ahol kedvezmények több kávézóban, koncertek, előadások és kiállítások várják az érdeklődőket.

Pénteken 6. születésnapját ünnepli a Mary PopKids az A38-as hajón: a “zsúrra” mindenkit várnak sokszeretettel, vendégelőadóként pedig ott lesz barbarastahl és Moneypeck is.

Dupla koncerttel nyit idén a Punnany Massif az Akváriumban: pénteken akusztikus verzióval készülnek a NagyHallban, utána pedig maradhatunk egy kis mulatásira Kis Grófóval és Pixával. Másnap a Punnany nem akusztikus koncertjére tombolhatunk ugyanitt.

Szombaton délután 4-től Zoób Kati divattervező tart magyar nyelvű tárlatvezetést a Ludwig Múzeumban Záborszky Gábor időszaki kiállításán.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés