Kövess minket

Események

Programajánló: ezt nézd meg a héten!

Koncertek, előadások, kikapcsolódás.

Megosztva

programajánló.jpg

November 16-án, hétfőn a párkapcsolatot és a szakítást érintő kérdésekről tart előadást Böhönyey Márta és Tóth Melinda az Akváriumban.

November 17-én különös változásnak lehet tanúja, aki elsétál az Erzsébet téri óriáskerék mellett: a Koraszülöttek Világnapja alkalmából a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület a kerék lila színű kivilágításával hívja fel a figyelmet a koraszülés problémakörére.

Az A38 Hajón a hét közepétől indul a buli: november 18-án a Beerseewalk, Fura Csé és a Társ@dalom.shop lesznek este hangulatfelelősei.

Színes programot kínál hétvégére az Akvárium Klub: 19-én csütörtökön DJ Krush kezdi a bulizásra hangolást a Butterfly Effect album turnéjának egyik állomásaként. Pénteken a KisHallban a Mystery Gang, Ed Phillips and the Memphis Patrol és Gorilla nyomatják majd a rock’n’rollt, míg a NagyHallban a EATBRAIN NIGHT keretében fellép a State of Mind, a Machine Code és a Disprove.

Szombaton Szabó Balázs Bandája koncertezik az Akvárium NagyHallban, a kicsiben pedig a Balkan Beats sorozat várja a közönséget, benne Russkaja, Szilvási Gipsy Folk Band, Ramses Hoppá és Suefo.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.