Kövess minket

Események

Programajánló: ezt nézd meg a héten!

Megosztva

November 24-én, kedden Szabó Balázs, Hegyi Dóri és az iLLspokinn (US) pörgeti fel a hangulatot az A38-as hajó Randon Trip improvizációs koncertsorozatában.

Szerda este a belga poprock együttes, a Balthazar érkezik a hajóra Európai turnéjának következő állomásaként – előzenekarként a Lohaus lép fel, szintén Belgiumból érkezve.

Csütörtökön Lóci játszik az A38-on, vendége Noémo. Velük egyidőben a dögös rock n’ rollban utazó Ozone Mama mutatja be Sonic Glory című új nagylemezét az Akvárium klubban. Előttük a Hollywoodoo rengeti meg a falakat, előzenekarként pedig a  The White Dominos dán rock’n’roll banda lép fel.

Pénteken nyit a karácsonyi vásár a Gresham Palotában – a luxusszálló minden nap más programmal várja az érdeklődőket az esti órákban.

28-án, szombat este a Stylewalker Night keretében kedvezményesen vásárolhatunk több magyar tervezőtől az V. kerületben – akciókkal és izgalmas programokkal készül többek között WonderLAB, a Mono Art&Design, a Rododendron, a Buborék, az ÁERON és a Use Unused showroomja.

Aki inkább koncertezne, annak szombaton a Skindred érkezik az Akváriumba Pump Up The Volume elnevezésű koncertsorozatának következő állomásaként – az őrületes buli garantált!

Szintén aznap este ZAGAR DJ set a Fogasházban: az Éjszakám a nappalod című magyar filmhez készített zenét játssza le az együttes a soundtrack megjelenésének alkalmából.

Vasárnaptól a Várkert Bazárban is elkezdődik az advent: európa legnagyobb adventi gyertyái mellett kirakodósok és különböző programok varázsolják karácsonyivá a hangulatot a várnegyedben – gyertyagyújtás délután 4-kor.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.