Kövess minket

Események

Programajánló

Minden napra van valami tippünk!

Megosztva


Hétfő este, két program is várja a pszichológiai iránt érdeklődőket: az Akvárium Klubban folytatódik Böhönyei Márta és Tóth Melinda “pszichorendelése”: ezúttal arról lesz szó, hogyan hozhatod ki a legtöbbet magadból. Ezzel egyidőben az interaktív pszichológiai tárlatvezetések folytatásaként a pop-arttal ismerkedhetünk meg egy más szemszögből a Ludwig Múzeum éjszakai felnőtt játszóházában.

Kedden indul a Woody Allen klasszikusok vetítése az Urániában – december 1-jén este 7-től az Annie Hallt láthatjuk újra a mozivásznon. Aki inkább az izraeli filmekből csemegézne, azt várja a XIX. Izraeli Filmhét december 3-9-ig a Puskin moziban.

Ha szerda, akkor Szabó Benedek és Hó Márton, avagy a Galaxisok és a Jégkorszak csap a húrok közé az A38-on!

December 3-án, csütörtökön egy újabb ígéretes pécsi zenekar, a Mongooz And The Magnet lép fel az Akvárium KisHallban. Mellettük a sámánisztikus, modern voodoo bluesban utazó holland My Baby játszik majd.

Szintén csütörtökön Ivan and the Parazol lemezbemutató koncert az A38-on – az együttes harmadik albumának megjelenését ünnepli, így különleges műsorral (és új fellépőruhákkal) készül.

Pénteken a Kéknyúl tart lemezbemutatót ugyanitt, szombaton és vasárnap pedig Kelemen Kabátbant hoz a Télapó: a KisHallban dupla lemezbemutató koncertet ad az együttes. Ezzel egyidőben a NagyHallban mindkét napon a Brains-é a színpad, a szombatot megfejelve egy PLASTIC w/ The Advent bulival.

A hétvégén (december 4-6.) nagyszabású adventi vásárt rendeznek az Iparművészeti Múzeumban – mindenképp nézz be, ha valami egyedi ajándékot szeretnél!

[vembed youtube=”0SJCWMb6fPM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés