Kövess minket

Elektronikus

Project Pablo – félúton a house és az exotica között

Manapság mikor a techno újra uralkodik, és már bőven kikászálódtunk a deep house trendjéből, jó látni, hogy valaki nem ugrik fel semmiféle divatvonatra, hanem a szívét követi ha zenéről van szó.

Megosztva

Project Pablo, polgári nevén Patrick Holland zenéjét egy jó hipszter módján a kezdetekkor fedeztem fel és nyűgözött le már akkor, hogy bár iszonyatosan szeretném azokkal a szavakkal leírni a zenéjét, hogy chill és úristenezazembertutigombázik, de ez sajnos túl  kevés lenne hozzá. A kanadai srác egy éve jött ki az Utensils nevű EP-vel, azóta pedig rendre fedezik fel az emberek a misztikus tehetséget mely ennek a producernek a munkáit jellemzik.

Az I Want To Believe projectet még maga az előadó is csak úgy tudta jellemezni, hogy chunky disco és hybrid house keverék, ergo habisztivel. Ugyanis tényleg nehéz leírni valamit ami kicsit house, kicsit jazz, de közben egy trópusi szigeti acid triphez hasonlít.

Pablo reméljük hamarosan kezdi kinőni az underground előadók körét, első lépésnek tökéletes, hogy végre a Boiler Room is csinált vele egy videót, de ha nem is lesz soha a nagy elektronikus fesztiválok állandó vendége a mi képzeletbeli Tiki Bárunkba örök rezidens marad.

[vembed youtube=”9GGcccH6Edc” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.