Kövess minket

Események

Provokatív trap metál rapper, Lil Darkie is felugrik idén az Akvárium színpadára

Megosztva

Mit lehet várni egy olyan rapper koncertjétől, akinek a legismertebb számcímei közt a „Genocide„, „HOLOCAUST„, és „drink my piss you nasty slut yea” gyöngyszemeket találjuk? Természetesen polgárpukkasztó és provokatív őrületet, melyet a kaliforniai előadó, Lil Darkie mutat be decemberben az Akvárium Klub KisHalljában – jelentette be a szórakozóhely.

Joshua Hamilton 2018 óta szállítja a nehezen beskatulyázható dalokat, miután megalkotta az amúgy egyáltalán nem rasszista karikatúrának szánt rajzolt mását, Lil Darkie-t, akinek már a művészneve is kellően merész. Első, „No Hands” című trap metál trekkje tökéletesen beleillik a SoundCloud éra rager dalai közé, mint amilyeneket XXXTentacion, 6ix9ine, és Ski Mask the Slump God is készítettetek a karrierjük legelején. Öt nagylemez, és ugyanennyi EP mellett viszont Lil Darkie folyamatosan feszítette a határokat, hisz készített ő R&B és country inspirálta zenéket is. 2019 közepén az amúgy kevert nemzetiségű, biszexuális előadót a Spotify és az Instagram is letiltotta egy rövid időre, kicsit túlfeszítette a húrt a portálok szerint, de végül nem a cenzúra győzött, olyannyira nem, hogy tavaly a „HAHA” című dalát még a TikTokon is felkapták egy kihívás részeként.

A 22 éves előadó december 4-én, egy szombati napon érkezik hazánkba, karrierje során először. Az Akvárium KisHalljában megrendezésre kerülő, várhatóan elborult koncertre május 20-tól lehet jegyeket váltani a klub weboldalán. A buli hivatalos Facebook esemény oldalát itt lehet visszajelölni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük