Kövess minket

Bulvár

PTSD és borderline miatt kezelik Pete Davidsont egy rehabilitációs központban

Megosztva

Pete Davidson nincs jól, ezért maga jelentkezett be egy rehabilitációs központba – írja a bulvárlapok híreit szemléző Complex.

A Page Six szerint a 29 éves humorista ugyanabba a pennsylvaniai intézménybe csekkolt be, ahol jó barátját, John Mulaney-t is kezelték alkohol-és drogrproblémáival. A lap közölte, hogy Davidson megerősítetten PTSD-vel (poszttraumás stressz szindróma) és borderline személyiségzavarral küzd, emiatt ment rehabra, ami nála rendszeres gyakorlat, ha úgy érzi, kezd besokallni mentálisan.

Ezt egy „belsős, Pete-hez közeli forrás” erősítette meg, aki azt nyilatkozta, hogy

„Pete gyakran jelentkezik be rehabra, ha rosszul érzi magát. Ilyenkor szüneteket tart a mentális egészsége érdekében, most is ez történik.”

Ebben a barátai, családja, és új barátnője, Chase Sui Wonders színésznő is támogatja, egy másik forrás így nyilatkozott erről: „Bárki, aki ismeri Pete-et, tudja, hogy mindig segítségért fordul, ha úgy érzi, hogy ezt kell tennie. Most épp egy jól megérdemelt szünetet tart, így végre tud magára figyelni, és arra, hogy hogyan kezelje a PTSD-jét, amivel küzd.” A megkérdezettek szerint Davidson jó úton jár, és máris sokkal jobban érzi magát, így „hamarosan ki is jöhet a rehabról.”

Davidsont utoljára június legelején látták nyilvánosan mutatkozni az új Transformers film premierjén, ahol egy Optimus Prime-os tracksuitot viselt. A híresztelések szerint az ezutáni napokban-hetekben jelentkezhetett be rehabra. Fotó: CNN

Pete-et korábban Corhn betegséggel is diagnosztizálták és drogproblémái is voltak, utóbbi miatt már kétszer megjárta a rehabot. Mi több, tavaly augusztusban mi is megírtuk, hogy Kanye West zaklatása miatt traumaterápiára is kellett járnia, annyira megviselte a rapper viselkedése vele szemben, miután tavaly összejött ye volt feleségével, Kim Kardashiannel. A felgyűlt traumáihoz emellett az is hozzájárulhatott, hogy 7 éves korában elvesztette tűzoltóként dolgozó édesapját, aki a 2001-es terrortámadások alatt mentett embereket. Ha pedig ez nem lenne elég, pár hónapja belevezette autóját egy Beverly Hills-i luxusházba, maradandó kárt okozva az ingatlanban és a járműben is, amiben barátnőjével utaztak – ők szerencsére nem sérültek meg.

Erre még rájött egy szintén friss balhé: Pete körül nemrég azért alakult ki botrány, mert vett egy kutyát, ahelyett, hogy örökbe fogadott volna. A közvélemény keményen nekiment a komikusnak emiatt, ő pedig válaszul keményen odaszólt a PETA nevű állatjogi szervezetnek, mondván, hogy csak a cavapoo kutyafajra nem allergiás, ezért választotta ezt a specifikus kutyát az örökbefogadás helyett. Davidsont kirohanása után bocsánatkérésre kötelezték – a bulvárlapok szerint ez az incidens és a feljebb sorolt ügyek mind-mind hozzájárultak aktuális összeomlásához, ami miatt most ismét rehabon gyógyul.

(Complex, Page Six)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük