Kövess minket

Tech

PUBG és Fortnite-szerű battle royale módot kap a Call of Duty: Black Ops 4

Az egyjátékos kampányt pedig dobják.

Megosztva

Forrás:

Új részleteket árult el az Activision a Call of Duty következő részéről, a Black Ops 4-ről. A népszerű FPS játék a Black Ops alszéria friss fejezete, de a történetet nem viszik tovább, hisz ebből a részből kimarad az egyjátékos kampány. Egy teljesen többjátékos fókuszú játékot kapnak a sorozat szerelmesei, mely a normál multi és zombi mód mellett egy a PUBG, és Fortnite által népszerűvé tett battle royale módot is kapni fog.

[vembed youtube=”TktjCqG4p7Y” ]Az új battle royale mód pályája a korábbi Black Ops részek helyszíneinek összekovácsolásából fog állni, ezen a területen próbálhatnak majd a játékosok minél tovább életben maradni. A multi során földi, égi, és vízi járművekkel is lehet majd közlekedni. Eközben azért a sima multiplayerről sem feledkezett el a játékot fejlesztő Treyarch, mint az alábbi traileren látható.

[vembed youtube=”ooyjaVdt-jA” ]A The Verge techoldal információ szerint amúgy az Activision nem készül véglegesen kiűzni a kampányokat a CoD-okból, egyelőre csak ennél a résznél tervezik ezt, a jövőben visszatérhetnek a látványos akciójeleneteket tartalmazó egyszemélyes élmények. 

A Black Ops 4 október 2-én érkezik PS4, Xbox One konzolokra, valamint PC-re.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés