Kövess minket

Aztaa

Puccos környéken béreltek lakást angol fiatalok, gigászi házibulira használták

Még a rendőrök sem bírtak mit kezdeni velük.

Megosztva

Forrás: Evening Standard

Szóval senki sem meri bevállalni a hétvégi házibulit a barátok közül? Béreljünk egy Airbnb-s lakást!” Valahogy így kezdődhetett az a több mint száz fős zenés ramazúri, melyet angol fiatalok rendeztek London egyik jómódú környékén. A Maida Vale-en lévő lakás tulajdonosa Portugál útja miatt keresett rövid időre bérlőket, de a hirdetésben csak pár ember elszállásolása szerepelt. Az Airbnb-s bérlőnek viszont nagyon más volt a fejében, így aztán még utána is folyamatosan érkeztek a vendégek.

Nem csak a lakásban buliztak, tele volt az utca emberekkel, olyan volt mint azokban a tinifilmekben, mikor szerveznek egy bulit Facebookon és az egész csak egyre nagyobb és nagyobb lesz” – mesélte az egyik szomszéd az Evening Standard-nek. Elmondások alapján a házibulira komoly hangrendszerrel készültek, melyből folyamatosan üvöltött a reggae és a hip hop zene. A környék lakói, akiknek házai amúgy átszámítva átlagosan 1 milliárd forint körül mozognak, többször is szóltak a helyi szerveknek, de ők sem tudtak mit csinálni a rengeteg emberrel, szóval kihívták a rendőrséget, akik meg is érkeztek fél 5-kor, de a lakók szerint ezután csak még hangosabb lett a zene. A rendőrök azt mondták, nem hatáskörük a hangoskodás kezelése.

A döngölő zenével és a „ki tud több sörösüveget széttörni az úton”-nal járó bulinak végül fél 8-kor lett vége. Az egyik környéken lakó ekkor nézett le a házhoz, ahol a bejáratnál ott várakozott a lenti képen lévő méretes kis hangfal. A mellette álló két srác azt állította, épp Uberre várnak, hogy elvihessék. Az Airbnb utólag kitiltotta a rendszeréből a bérlőt.

Forrás: Evening Standard

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés