Kövess minket

Hiphop

Puff Daddy fia szerződést kapott születésnapjára

Méghozzá az apja kiadójához…

Megosztva

Van aki kutyát, van aki ruhát,és van aki ékszert kap a tizennyolcadik születésnapjára. És mi a helyzet, ha a faterod híres rapper és még saját kiadója is van? A válasz egyértelmű. Egy szerződést kapsz ajándékba.

[instagram]BDrI_N5Jlxw[/instagram]

Puff Daddy, vagyis P.Diddy, a Bad Boy Records tulajdonosa április elsején jelentette be, hogy születésnapos fiát, Christian Combs-ot leigazolta kiadójába. A srácról egyelőre csak annyit tudni, hogy nem tudni róla szinte semmit. Mármint a zenei előéletéről, youtube csatornája viszont tele van idétlen vagy kevésbé idétlen házi videókkal, de a srác egyikben sem rappel…

A szerződés aláírásáról több kép is felkerült KingCombs (ez a fiú művészneve) Insta profiljára is, szóval szinte biztos, hogy nem egy áprilisi tréfáról van szó.

[instagram]BDtXGegRGnG[/instagram]

A Bad Boy kiadó pár év hallgatás után tér vissza a színre az Epic Records tagjaként, és egy hatalmas bulival készülnek Biggie nyegyvennegyedik születésnapján. Ezen az eseményen léphet először fel a kisebbik Combs, ahol sportnyelven fogalmazva, rögtön megmutathatja, hogy érdemes volt őt szerződtetni. Ha meg nem, a dolog családban marad.

(hotnewhiphop.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés