Kövess minket

Hiphop

Pusha T: Drake 100 ezer dollárt ajánl annak, aki valami kínosat kapar elő rólam

A GOOD Music rapper szerint ez nem fog menni.

Megosztva

Forrás:

Egyelőre várat magára Drake válasza a kedd este keményen eldurvult Pusha T beefben, de a GOOD Music kiadó elnöke szerint Drizzy még pénzt is hajlandó adni annak, aki valami kompromittálót kapar elő róla. 

Push amúgy nem is nagyon vár választ Drake-től, mint azt egy Big Boy-nak adott interjúban elárulta nemrég. „Nekem nincsenek csontvázaim a szekrényben” – magyarázta az indokot, amiért Drake-nek nehéz lesz visszatámadnia. A volt Clipse rapper szerint ráadásul Drake nagyon magyarázni sem tudja a The Story of Adidon-ban elhangzottakat, mivel ő tényeket írt bele a dalába. Legújabb tweetjében Push amúgy már arról ír, hogy úgy tudja Drake 100 ezer dollárt ajánlott annak, aki valami kínosat ránt elő róla. 

[twitter]https://twitter.com/PUSHA_T/status/1002370704652800002[/twitter]
Azt tehát nem lehet tudni, hogy Drizzy mivel vág majd vissza, mindenesetre Push már most győztesnek érzi magát. Több helyen is lenyilatkozta, hogy rengeteg háttérsztorija van Drake-ről, egy egész nyárra be van tárazva oltásokból. Push még azzal a Rabit nevű producerrel is felvette a kapcsolatot, aki azzal gyanúsította meg Drake-et, hogy ellopta az egyik turnéposzterének grafikáját és felhasználta a Scary Hours EP-jéhez. Drake azt állította, hogy nem ő döntött erről, az OVO kiadó külsős embernek adta ki a grafikai feladatot. Rabit azt mondja, vannak meredek sztorijai Drake-ről. 

Ezek után mer egyáltalán Drake válaszolni?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés