Kövess minket

Hiphop

Pusha T: Nem fogom vissza magam és vannak még témáim, ha szükség van rá

A GOOD Music vezető nem gondolja, hogy túl messzire ment volna az új diss trekkjével.

Megosztva

Forrás:

Kedd este Pusha-T elég nagyot emelt a Drake-kel való beefen, amikor kiadta a The Story of Adidon c. új számát. A diss track-ben Pusha azt állítja, hogy Drake-nek van egy gyereke Sophie B-től, az egykori pornószínésznőtől. A számhoz készült borítón Drake van blackface-ben, amit eredetileg David Leyes készített.

Pusha szerdán a The Breakfast Club-nak elmondta, hogy a The Story of Adidon-t azért vette ilyen savage-re, mert a rapper a menyasszonyáról, Virginia Williamsről beszélt. “Ez mindent megváltoztatott.” – mondta a műsorvezetőknek.

Leyes eredeti művéről beszélve  Pusha hozzátette: “Van egy-két kérdésem. Mi vesz rá arra, hogy egy ilyen képet készíts?” Majd egyértelművé tette, hogy melyik oldalon áll az eltitkolt gyerek kérdésében: “Nem is lógok olyanokkal, akiknek gyerektartási ügyeik vannak. Bírom a gyerekeket.

Később az interjú során megkérdezték a rappert, hogy nem érzi-e úgy, hogy kicsit túl messzire ment. Pusha meg volt róla győződve, hogy nem. “Egyértelműen nem mentem messzire” – mondta. “A verseny kedvéért csinálom, de amikor valami személyessé válik, az személyes lesz.  Nem fogom vissza magam és vannak még témáim, ha szükség van rá.”

Az egyetlen dolog, amit Pusha T megbánt, hogy Quentin Millert is belerángatta a vitába. “Quentin iszonyat tehetséges és próbálja elkerülni ezt az egészet,” – mondta Pusha, megerősítve, hogy beszélt a rapperrel és segíteni akarja a karrierjét. “Úgy érzem, belerángattam ebbe.” Miller hasonló érzéseket fogalmazott meg kedden megjelent “Destiny (Freestyle)” számában, ahol arról rappelt, hogy ő ki akar maradni a beefből.

[vembed youtube=”5xgmzc99GbA” ](Fader)


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés