Kövess minket

Aztaa

Puzsér Róbert: A kannabisz törvényes árusítása, vásárlása és fogyasztása alapvető szabadságjog

Robi, már ha szólíthatjuk így, egy olvasói levélre reagálva kimondta azt, amit már mindenki tud, csak még nem sejt. Szerinte a marihuána egyáltalán nem olyan ártalmas, mint az alkohol, vagy éppen a jogrendszerünk. A rendőrökről pedig már nem is beszélve.

Megosztva

Forrás:

Tegnap tett közszemlére a Facebook oldalán egy levelet Puzsér Róbert, melyben valaki leírja, hogy a rendőrség csekély mennyiségű fű birtoklása esetén sem ismer kegyelmet és maximálisan megalázza, folyamatosan meghurcolja az elfogott „bűnöst”. A mocskos drogost. Jelen esetben a levélírót.

[fbpost]https://www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/1298177973591346[/fbpost]

Míg máshol (jobb helyeken?!) egyre inkább elfogadottá válik a marihuána fogyasztás, nálunk továbbra is a zéró tolerancia elve él, tűzzel-vassal irtanák még a megkínzott, halott csikkeket is a rendőrökkel lassúzó jogalkotók. Az ellenpropaganda is tökéletesen működik: a hetediken lakó Erzsi néni például gyűlöli a füveseket, noha még eggyel sem találkozott eddig, vagyis nem tudott róla… Afelett viszont cinkos mosollyal tekintenek el a törvényhozók, hogy sokezren isszák magukat a halálba, nem csak saját, hanem családtagjaik életét is tönkretéve.

Puzsér Róbert leírta a véleményét, amivel tökéletesen egyetértünk. Ezért nem csűrnénk-CSAVARnánk tovább, álljon itt inkább a kritikus reakciója, abban minden benne van. Mondhatnánk úgy is, nem placebo a cucc.

Íme:

[blockquote]„Két okból osztom meg a fentieket. Egyrészt már középiskolás korom óta zavar, hogy a rendőrség pénzügyi forrásainak és energiáinak jelentős részét nem bűnözők üldözésére, hanem állampolgárok zaklatására, és pénzbehajtásra fordítja. Másrészt meggyőződésem, hogy a kannabisz törvényes árusítása, vásárlása és fogyasztása alapvető szabadságjog. Abszurd, hogy egy olyan ország vezetői csapják szét büszkén az arcukat tömény etillel a kampányfilmjeikben, ahol az alkoholizmus népbetegség, a lényegesen enyhébb egészségügyi kockázatot hordozó marihuánát ugyanakkor van pofájuk tiltani és üldözni. Remélem, hogy a fenti eset nem általános, és nem is válik azzá!”[/blockquote]Pont.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés