Kövess minket

Hiphop

Quando Rondo először lépett fel a King Von gyilkosság óta, többen voltak a színpadon, mint a közönségben

Megosztva

Georgiai rapper, Quando Rondo elég nehezen rázódik vissza a normál kerégvágásba, miután tavaly év végén King Von betámadta őt egy atlantai klub parkolójában, majd a verekedés közben Rondo egyik haverja lelőtte Vont. A rapper azóta egy interjúban próbálta magyarázni, hogy ő nem provokálta Vont, de persze a meggyilkolt rapper rajongói nem hittek neki, igaz az sem segített a megítélésén, hogy egy hónapot sem várt és már beleszőtte az egyik dalában az esetet, sokak szerint figyelem hajhászás miatt. Mindezek ellenére Rondo legnagyobb problémája az, hogy nincsen elég eltökélt rajongója, akik kiállnának mellette, pláne mióta nem éppen életbiztosítás a közelében lenni. Ez a bosszútól való félelem az amiért eddig fellépni sem nagyon tudott az államában, rendre visszamondták a koncertjeit, legalábbis mostanáig…

A hétvége során ugyanis megtörtént a King Von gyilkosság utáni első Quando Rondo fellépés, igaz a közönség mikroszkopikus méretéből ítélve az emberek továbbra is attól félnek, hogy Rondót bármikor betámadhatják. A beszámolók szerint a The Vibe Event Centerben lenyomott showra kb. 50 ember váltott jegyet, és a kikerült videók alapján úgy tűnik, hogy még a színpadon is többen voltak, mint a küzdőtéren.

Rondo a kis támogatás ellenére megértő volt, koncert közben a közönséghez szólva arról beszélt, hogy nagyobb tömeghez van szokva, de megérti, hogy az emberek nem mernek eljönni a bulijára, majd hozzátette, hogy azért így is úgy fogja lenyomni a bulit, mintha 10 ezer ember előtt lépne fel.

A rapper amúgy előadta az “End of Story” című King Von diss trekket is. King Von gyilkosa eközben továbbra is szabadon van, mióta letette az óvadékot.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés