Kövess minket

Hiphop

Quavo bevállalná az amerikai himnusz 2017-es átiratát

Nem kéne itt megállni, lenne még vendégverzéknek is hely.

Megosztva

Forrás:

 A hónap elején egy Sean Gray nevű fiatal kitalálta, hogy mivel 2017-ben minden második dalban ott szerepel Quavo neve, talán most jött el az idő a 86 éve változatlan himnusz frissítésére, méghozzá a Migos rapperével. 

Poénnak indult, de ha az amerikaik végre félreteszik az akármilyen okból meglévő ellenségeskedést, és egy emberként fognak össze, akkor övék lehet minden idők legurbánusabb himnusza, ugyanis Quavo adja az ötletet. A rappert a TMZ egyik paparazzója találta be a kérdéssel, és Huncho egyáltalán nem zárkózott el, sőt. Kifejtette, hogy az eredetihez nem nyúlna, elvégre a végén még keresztre feszítenék a humorérzékkel nem rendelkezők, de egy teljesen új verziót szívesen alkotna, és még azt is bedobta, hogy szép kis csapatot lehetne verbuválni hozzá.

[vembed youtube=”niQ7TVNKNJM” ]Képzeljük csak el. Quavo egy hatalmas „MAMA” ad libbel belekezd a nótába, majd Travis Scott szétautotune-ozott hangján elindul a 2017-es himnusz, hogy utána 2Pac egyik elveszettnek hitt verzéjével robbanjon be az első versszak, de várjunk csak itt van még Action Bronson, aki a klasszikus amerikai ételeket is behozza a dalba, majd hirtelen csönd és a semmiből Busta Rhymes dolgozza át hipergyorsan az előző himnusz szövegét, elvégre azt sem lehet teljesen kidobni a kukába…

…a sort persze örökké lehetne folytatni, de minek képzelődni, mikor valaki már el is készítette, milyen lenne az eredeti átdolgozása Quavo-val, csekk:

[vembed youtube=”uUdoI2rci2o” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés