Kövess minket

Bulvár

Quavo és Saweetie szakítottak

Megosztva

Újabb rap sztárpár kapcsolata futott zátonyra, ezúttal a Migos rapper Quavo, és barátnője, az egyre magasabbra törő Saweetie szakítottak – tudta meg a TMZ.

Szemfüles rajongók tegnap már kiszúrták, hogy Saweetie kikövette Instagramon korábbi szerelmét, majd nem sokkal később Quavo is hasonlóan tett, és hát tudjuk, hogy ez 2021-ben mit jelent: vagy összevesztek, vagy szétmentek. A mai nap aztán Saweetie pontot tett a találgatások végére. “Egyedülálló vagyok. Nagyon sok árulást és fájdalmat kellett átélnem a színfalak mögött, egy hamis kép reményében, ami lerombolta a karakterem” – mondta a rapper, majd sejtelemesen hozzátette, hogy a Quavótól kapott ajándékok nem gyógyítják be a sebeket, és az nem igaz szerelem, ahol más nő is kap a gyengédségből, tehát erősen utalt rá, hogy a Migos rappere megcsalta…legalább egyszer.

[instagram]CJ87gBngRvE[/instagram]
Saweetie nemrég a “Respectfully Justin” podcast venégeként már csöpögtetett utalásokat a szakításról, mikor arról beszélt, hogy nem szereti a hazug embereket, ha kapcsolatról van szó, igaz ekkor még nem mondta ki Quavo nevét. A podcast egy másik részén arról kérdezték, hogy bevállalna-e egy hármast, mire azt válaszolt, hogy igen, de a pasijának kell kiválasztani a harmadik személyt, aki csak férfi lehet. 

A két rapper 2018 közepe óta volt együtt, megismerkedésük egy Instagram üzenettel indult, méghozzá egy hópehely emojival, melyet Quavo dobott Saweetie online levelesládájába. Most biztos nagyon sokan dobnak hasonló üzeneteket Saweetie-nek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés