Kövess minket

Bulvár

Quavo fogja felkapni a börtönből hamarosan szabaduló Bobby Shmurdát

Megosztva

A badatevékenységek miatt bebörtönzött Bobby Shmurda elvileg valamikor a mai nap folyamán szabadul a kóterből, Quavo pedig ott lesz, hogy felkapja haverját, mikor kilép a börtöne ajtaján.

A Migos rappere erről egy Billboardnak adott interjúban beszélt. „Összeszedem az emberemet. Személyesen én fogom felszedni Bobby Shmurdát. Megyek érte” – monta Huncho.

Quavo számításai szerint a New York-i rapper visszatérése hatalmasat fog robbani, szóval sanszos, hogy egy kollabra is igényt tartana. A Migos korábban a 2015-ös “Shmoney Never Stop” című dalon kollabolt a rapperrel, és egy közös Shmigo Gang mixtape-et is belengettek. Eközben valamikor a hetekben érkezhet a Migos Culture III lemeze is, melyet többször ki kellett tolni a járvány miatt.

[vembed youtube=”ZTgoV7TbvyQ” ]Shmurda a tervei szerint édesanyja főztjével indítja első szabad napját, majd egy kis pihenés után stúdiózni kezd. 

A rapper új Instagram oldalán köszönte meg nemrég a rajongói lojalitását, hogy kitartottak mellette a börtönévek alatt is. Az oldalt már közel 2 millióan követik. „Szeretlek titeket, és alig várom, hogy újra láthassuk egymást” – zárta sorait.

(Rap-Up)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés