Kövess minket

Bulvár

Quavo hivatalosan is elvégezte a középiskolát

Huncho visszatért megcsinálni.

Megosztva

Komoly mérföldkőhöz ért Quavo a napokban: a 29 éves atlantai rapper hivatalosan is elvégezte a középiskolát és készen áll a továbbtanulásra.

A Migos tagja csütörtök este jelentette be Instagramon egy csokornyi „ballagós”, talárviselős fotóval, hogy a karantén alatt végre megszerezte a bizonyítványát. „Végre kimondhatom, hogy elvégeztem a középsulit, karantén osztály 2020” – írta a trapfenomén, majd jelezve, hogy tervei vannak a felsőoktatásban is, feltette a kérdést: „Na és melyik főiskolára menjek?” Mi Lil Pump után szabadon a Harvardot vagy esetleg még a Yale-t javasolnánk, de a döntés végül is rajta áll.

Ahogy a Complex kiemeli, Quavo a Georgia államban található, Atlanta egyfajta külvárosi részét képező Lilburn településen lévő Berkmar középiskolába járt, ahol egyebek mellett sikeres középhátvéd volt. Az előadó karrierje beindítása miatt, a suli befejezése előtt pár hónappal hagyta ott az intézményt, de most, a vírushelyzet következményeképp felszabaduló időt arra fordította, hogy behozza a lemaradást és végre megszerezze a bizonyítványát, amihez innen is gratulálunk neki.

És ez még nem minden, Quavo fenti instaposztjában és egy tweetben azt is elhintette, hogy a nagy eseményt egy új dal kiadásával ünnepelné meg ma este. El is indult a találgatás, hogy ez alatt egy szólószám, a Culture II, vagy egy friss Migos track megjelenését érti, végül az utóbbi tipp jött be, a rapperék droppoltak is egy Need It címet viselő kislemezt, amire YoungBoy Never Broke Again is ráugrott.

Alább néhány gratuláló üzenet, amit a középsulit kipipáló rappernek címeztek a büszke rajongók, akik kiemelték, hogy barátnője, Saweetie pozitív hatást gyakorol rá és hangsúlyozták, hogy mekkora dolog, hogy Quavo a hírnév és a pénz ellenére is visszatért befejezni az iskolát, ezzel példát mutatva a fiatalságnak is.

(Complex)

https://twitter.com/sai_mogudala/status/1263629550090702850

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés