Kövess minket

Hiphop

Quavo megerősítette, hogy lesz posztumusz Takeoff lemez

Megosztva

Quavo egy új interjúban reflektált Takeoff tragikus halálára, és beszélt a hamarosan megjelenő Rocket Power című albumáról, melyet elhunyt barátjának és családtagjának dedikál.

A rapper a YouTube-on osztott meg egy fekete-fehér beszélgetést Jamie Crawford-Walkerrel, ahol a gyászról is beszélt hosszabban.

Crawford-Walker kérdésére, hogy mit jelent számára a „rocket power”, Quavo így válaszolt: „Mindent. Azt, hogy a tesóm, Take táplál, és hogy magamba zárom ezeket az érzelmeket – az összes fájdalmat, az összes nehéz időszakot, az összes pillanatot, amikor sírtam, és az összes pillanatot, amikor megpróbáltam dalokat írni, és ő nem volt ott” – mondta. „Csak próbálom ezt az üzemanyagot felülről, az égből szerezni, és ezt hívom „rakétaerőnek„.”

Quavo azt mondja, hogy már felhasznált néhány kiadatlan verzét Takeoff-tól, de azt tervezi, hogy szinte az összes zenéjét megőrzi egy jövőbeni posztumusz albumhoz. Quavo szerint körülbelül 1000 kiadatlan verzéje maradt fent Takeoff-nak.

Az interjú egy másik részében Quavo őszintén beszélt a gyászáról. Azt is elmondta, hogy rendben tartja Takeoff otthonát és megőrizte a holmijait, az autóinak karbantartásától kezdve az ékszereinek tisztításáig.

Nagyon hiányzik, és szeretem őt” – mondta. „Tudja, hogy szeretem őt. Ezt mindig is tudtuk. Szóval amikor látsz engem, és mosolygok, vagy valami ilyesmi, nem kell soha arra gondolni, hogy elfelejtettem őt, vagy el fogom felejteni. Állandóan rá gondolok. Néha álomba sírom magam. Csak tudom, hogy itt van. Ha nem is érzem őt, csak tudom, hogy itt van.”

A Rocket Power augusztus 4-én jelenik meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés