Kövess minket

Film

Quentin Tarantino megerősítette, hogy még egy film van benne, aztán visszavonul

Megosztva

Quentin Tarantino továbbra is tartja a vállalását, hogy a következő, tizedik filmje lesz az utolsó a karrierjében. A rendező Bill Maher HBO-s műsorában erősítette meg a visszavonulását, mivel elmondása szerint „ettől a ponttól kezdve a rendezők már nem lesznek jobbak„.

Tarantino elmondta, hogy a csúcson kell abbahagyni, és mivel ismeri a filmtörténelmet, tisztában van vele, hogy a rendezők egy ponton túl már egyre rosszabb munkákat adnak ki a kezeik közül.

Még nem vonultam azért vissza, még mindig van egy filmem hátra. Nem tudnék olyan indokot mondani, amivel meggyőzném a közönséget a visszavonulásomról, de 30 éve vagyok a filmszakmában, ami keveseknek adatik meg, ez egy hosszú karrier. Egy nagyon hosszú karrier, és én mindent beleadtam” – tette hozzá. A rendező negatív példát is tudott hozni, Don Siegelt, akinek szerinte a ’70-es évek végén kellett volna visszavonulnia, a „Szökés Alcatrazból” című filmje után, nem pedig két ezt követő felejthető alkotás után.

Tarantino felhozta, hogy eszébe jutott, hogy egy Kutyaszorítóban remake-kel zárja a karrierjét, amolyan szép keretes szerkezetben, de ezt végül elvetette. Korábban az is felmerült, hogy egy horror lesz a végső filmje, de még nincs eldöntve, hogy mi lesz a tizedik alkotás.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Sorozatot rendez jövőre Quentin Tarantino - Off Media

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés