Kövess minket

Pop

Quo Vadis, JoJo?

A zenei világ JoJo-t nagyon fiatalon ismerte meg. Karrierjét 13 évesen kezdte meg Amerikában. Azóta jó pár év telt el, de a tehetség úgy néz ki, hogy visszatér a showbizniszbe.

Megosztva

jojo

Fotó: Getty / Europress

Feltehetőleg semmit nem mond már neked JoJo neve, aki 2004-ben még csak 13 éves volt. Az énekesnő összetört szívekről énekelt, mellyel gyorsan belopta magát a rajongók szívébe. A hírnevet számára „Leave (Get Out)” című sláger hozta meg, amellyel a slágerlistákat sem kímélte. Tehetségét az MTV Video Music Awards is elismerte, mikor a Legjobb új hang díjra jelölte. Néhány probléma adódott a kiadóval, mely sajnálatos módon a tehetség pályafutásának végét jelentette, eddig.

[vembed youtube=”YaSs9z8e6YI” ]

JoJo-nak – eredeti néven Joanna Noëlle Blagden Levesque – először 6 éves korában ajánlottak lemezszerződést, melyet édesanyja kislánya korára hivatkozva elutasított. Mindez ellenére több amerikai talk show-ban és tehetségkutatóban is részt vett, többek között az America’s Most Talented Kids-ben is. Tehetségére végül Vincent Herbert figyelt fel, aki meghívta a Blackground Records kiadó castingjára. A kiadó gondozásában 2004-ben megjelent JoJo debütáló albuma, Da Family, mely 4 millió példányban kelt el. A második lemeze a The High Road (2006) címet kapta. Míg az első „csak” arany, addig a második platina lett. A sikert bukás követte, a Too Little Too Late Billboard Hot 100 lista 66. helyére csúszott.

[vembed youtube=”NvU3hVg9WNA” ]

2008-ban egy amerikai női magazinnak, SheKnows.com-nak azt nyilatkozta, hogy új album készítésén fáradozott, de végül az énekesnőnek problémái adódtak a kiadóval, így a lemez nem került kiadásra. 2009-ben Timbaland-dal dolgozott együtt a Lose Control című szám erejéig. Jelenleg három lemez írható az énekesnő kontójára Can’t Take That Away From Me (2010), az Agápe (2012) és a #LoveJo (2014). Az utolsót a kiadóval való hosszú szenvedés után sikerült kiadni.

Ki vagy JoJo?

A jelenleg 24 éves énekesnő új lemezszerződést kötött az Atlantic Records kiadóval. A Billboard magazinnak elmondta, hogy most már végre szeretne tovább lépni és jól érezni magát. Az elképzeléséről három szám is tanúskodik. A táncos When Love Hurts, a romantikus ballada a Say Love és a bátorító Save My Soul a még cím nélküli album részei lesznek. A lemezen a brit producerrel, MNEK-kel dolgozik, aki Madonnával is alkotott már, illetve a svéd Ram Yacoub-bal, aki Britney és P!nk produkcióinál működött közre. Még el sem készült a lemez, de az énekesnő már turnéban gondolkodik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés