Kövess minket

Aztaa

Rablás közben aludtak el a hónap leglúzerebb bűnözői

Munka utáni szundi.

Megosztva

Forrás:

Még alig telt el egy hét az augusztusból, de a nagy meleg máris viccessé tett két bűntettet is.

Az első történet a Washington állam beli Yakima városból érkezik, és egy bűnöző szerelmespár szerencsétlen történetét meséli el. A 29 éves Kristofer Neilson és 27 éves barátnője, Erika Levis 42 raktárt törtek fel, majd pucoltak tisztára még a hónap legelején, de a nagy pakolásban megfáradhattak, hisz a rendőrök a tett helyszínén kapták el őket, miközben épp szunyókáltak. A pár, akik nem éppen egy Bonnie és Clyde kaliberű kettős, abban a teherautóban tértek nyugovóra, amelynek a hátuljába pakolták be a lopott holmikat. A rendőrök őrizetbe vették őket, az elkövetkezendő hetekben lesz a tárgyalásuk.

[vembed youtube=”2Sb8WCPjPDs” ]A második sztori főszereplője talán még az előző kettősnél is lustább, hisz a bűncselekményhez még a saját lakását sem hagyta el. A 20 éves, texasi Kanyoni Sedekiya fegyverrel fenyegette meg még pénteken a lakótársát, hogy adja át neki a spórolt pénzét. A férfi meg is kötözte áldozatát, majd fogta és ledőlt aludni. Mint ébredéskor megtudta, nem kell, hogy mindig prioritás legyen a szieszta, mivel a lakótársa hajnal 4 óra magasságában kiszabadult a béklyóból és a szomszédhoz átugorva értesítette a rendőröket. Az alvó férfit a rendőrök ébresztették. 

Az biztos, hogy a kis álomszuszékoknak sok pihenésre lesz lehetőségük az elkövetkezendő időkben, és még hűvös is lesz ott, átvitt értelemben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés