Kövess minket

Hiphop

Raekwon dobott egy kis ízelítőt közelgő albumáról

Meglepő párosítás a trekkben!

Megosztva

Raekwon, a Wu-Tang Clan oszlopos tagja március 24-én adja ki legújabb, „The Wild” című albumát, melyről egy kis ízelítőt is adott szerdán. A „Purple Brick Road” klip fullon van luxusautókkal, pezsgőkkel, nőkkel, de a New York-i rapper kicsit sincs elszállva magától, hiszen ahogy a számban fogalmaz:

“Pretty women fall in love with my expensive taste, luxury, lust/Physical touch by this ace, handcuff ’em/That’s a no no cause I don’t trust them as far as I can throw though/Gold digging vixens who’s in love with the coco/But fuck it, you know I’m here for this dough though/Let’s pop another bottle of Dom and watch our gross grow,”

Meglepő, hogy Raekwon nem a jól megszokott és bevált Wu-tagok közül választott magának közreműködőt az alapra, hanem a 27 éves fehér rappert, G-Eazy-t. Ez azért is meglepő, mert G-Eazy nem igazán szokott a szakma ezen mélységeiben elmerülni, sokkal jobban érzi magát inkább Britney Spears társaságában. Ezt leszámítva semennyire sincs alárendelt szerepben, sőt a kommentekből kiindulva kifejezetten tetszik a hallgatóságnak.

Az XXL-nek azt is elmondta Raekwon, hogy amikor bevonult a stúdióba, hogy rögzítse a számot, rengeteget gondolkodott azon, hogy ki lenne a megfelelő személy, akivel a tökéletességig tudják fokozni a trekket. Felírt pár nevet magának, de valahogy egyik sem passzolt igazán hozzá… Egy egész éjszakán át való töprengés után jutott eszébe G-Eazy, akit azonnal fel is hívott, hogy megossza vele a „Purple Brick Road-ot”. Eazy egyből elfogadta az ajánlatot, majd egy nap múlva küldte is a saját verzéjét, ami iszonyúan bejött Raekwonnak.

[vembed youtube=”jbVpGC7Y-w4″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés