Kövess minket

Aztaa

Ráírta a telefonszámát a drogos zacsira egy ausztrál fesztiválozó, szerencséjére megtalálták, szerencsétlenségére a rendőrség

Megtanítottak a szülei, hogy vigyázni kell az értékeire.

Megosztva

Forrás:

Egy fesztiválon könnyen el lehet veszíteni a cuccainkat. A kelleténél kicsit több sör gurul le, és már nincs meg a mobil, nem találod a tárcád, és várjunk csak…eltűntek a barátaid is.

Egy ausztrál férfi viszont alaposan felkészült, mikor a queenslandi Maroochydore Music and Visual Arts Fesztiválra látogatott el. Emberünk annyira biztos ment, hogy a magával hozott MDMA kristály zacskójára is felírta a saját nevét, és telefonszámát, hogyha esetleg elkallódna valahol, akkor majd valaki remélhetőleg visszajuttatja hozzá. Persze nevethetnénk rajta, hogy ez sose fog összejönni, hisz aki megtalálja biztos elteszi, vagy kidobja, de emberünknek lett igaza, hisz tényleg jött a hívás, csak szerencsétlenségére a rendőrségtől.

A zacsit a feszten járőröző egyik rendőrkutya találta meg, a tartalmát, és a tulajdonosát pedig nem volt nehéz azok után kideríteni, hogy az alábbi kedves szöveg fogadta a hatóságokat: “MDMA, ha megtalálod hívj“.

A 21 éves férfit drogbirtoklással vádolják, szeptember 29-én lesz a tárgyalása.

Forrás:

(Mixmag)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.