Kövess minket

Bulvár

Rálőttek Kodak Blackre Floridában

Megosztva

Rálőttek hétfőn Kodak Blackre, a rapper nem sérült meg, de a biztonsági szolgálatának egyik tagja igen. Kodakot egy Tallahassee-i McDonald’s parkolójában támadták be, de a golyóálló autójával sikeresen elmenekült.

Elmondások szerint a rapper hajnal 3 környékén indult el a McDonald’s felé a társaságával, mivel az éjszakai bulizás után megéheztek. Többször is megpróbálták ismeretlenek leszorítani őket az útról, majd egészen a gyorsétteremig követték őket, ahova maga Kodak ment be rendelni, habár a biztonsági szolgálat felajánlotta, hogy majd inkább mennek ők. A támadók ezután zúdítottak golyózáport Kodak autójára és sleppjére. A biztonságiak közül egy ember sérült meg, a combcsonti ütőérét szakította át a golyó, ami miatt nagyon sok vért vesztett, kórházba szállították, ahol meg kellett műteni. Az alábbi videón hallhatóak a lövések.

[instagram]CNTDMj_BJix[/instagram]

Kodak Black nemrég beefbe került a híresen hirtelen haragú producerrel, Southside-dal, amiért Kodak a szájára vette a barátnője,  Yung Miami nevét. Az persze nincs bizonyítva, hogy Southside küldte volna rá a rapperre a halálosztagot.

Kodak pont 1 napja debütáltatta “Easter in Miami” című új klipjét, melyben az a zöldes színű járgány is feltűnik, amire rálőttek hétfőn.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés