Kövess minket

Események

Random Trip Budapesten!

Az A38 Hajó decemberben is változatos programokkal kecsegtet.

Megosztva

December 8-án a koncerthajón megrendezésre kerül a Random Trip Budapest legnépszerűbbb improvizatív-élőzenés klubestje. A koncertsorozat idén összefog a Forbesszal és egy hatalmas karácsonyi jótékonysági partyt prezentálnak. A jegybevételből befolyt összeg felét felajánlják a Snétberger Alapítványnak, hogy még több tehetséges fiatal állhasson a színpadra.

Ezúttal minden emelt árú jegy fele, 800 Ft a hátrányos helyzetű fiatalok zenei képzését támogató Snétberger Zenei Központ javára megy. A fellépők között pedig a Random Trip rég látott vendégei, Fluor Tomi és Kállay Saunders András, illetve Koszi Janka!

Az est kedvezményezettje, a nagyszerű jazz- és klasszikusgitáros, Snétberger Ferenc által alapított Snétberger Zenei Tehetség Központ folyamatosan kutat olyan hangszeren játszó gyerekek után, akik hátrányos helyzetük miatt a képességeiktől messze elmaradó oktatásban részesülnek. Évente 60 tanulóval köt ösztöndíjszerződést. Ennek keretében a diákok intenzív zenei képzést, folyamatos mentori támogatást, személyre szabott készségfejlesztést, különórákat, vizsgafelkészítést és pályaorientációs tanácsadást kapnak.

Kiemelkedő művészek és kiváló mentorok dolgoznak azon, hogy a diákok a tárgyi tudás mellé reális pályaképet, jó önismeretet és elérhető célokat kapjanak. Mindennek terepe a 12 hétnyi bentlakásos kurzus, amelyre minden évben az iskolai szünetek alatt kerül sor Felsőörsön, és emellett minden második hétvégén Budapesten.

Fellépnek:

Fluor Tomi – rap

Kállay Saunders (Kállay Saunders Band) – ének

Koszi Janka – ének

MC Kemon (Irie Maffia) – rap

Romhányi Áron (United, Loop Doctors) – billentyűk

Takács Donát (Caramel, Radics Gigi, Nikolas) – basszusgitár

DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) – lemezjátszó, beatbox

Delov Jávor (Turbo) – dob

Jegyvásárlás: link.

Forrás: a38.hu

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük