Kövess minket

Hiphop

Rap szupercsapatot alapított Too $hort, Ice Cube, Snoop Dogg & E-40

Megosztva

Forrás:

A karanténidőszak alatt hiphop szupercsapatot alakított Too $hort, E-40, Ice Cube és Snoop Dogg – írja a HipHopDx egy podcastre hivatkozva.

A veterán rapperek új formációjáról Too $hort beszélt MC Serch Serch Says nevű podcastjében, lazán bedobva a tényt az interjú végén.

„Az elmúlt kb. öt évben csináltuk ezeket az old school koncerteket, volt hogy Snoop, volt hogy Ice Cube volt a főfellépő, de felléptem én is, E-40, néha a Bone Thugs, DJ Quick. Általában a „How The West Was Won”, vagy a „West Coast Kings” neveket kapták ezek a fellépések. Mindig nagy showk voltak, 20-30 ezer ember, teltház” – kezdte $hort a visszaemlékezést. „Aztán a karantén alatt felhívott Cube és E-40, és bemondták, hogy miért nem csinálunk közösen egy albumot? Én, E-40, Ice Cube, és Snoop együtt. Úgy voltam vele, hogy gyerünk, csináljuk, és már dobáltuk is egymásnak az alapokat”

[vembed youtube=”zKy2LgtwEdY” ]Too $hort szerint nagyon könnyen megy a közös munka, mivel karantén van, és mindegyiküknek van otthon stúdiója. Könnyedén tudják egymásnak küldözgetni a beateket és verzéket.

„Esküszöm már csináltunk is 25 dalt, és rohadt jók. Egyszer nem voltunk közösen a stúdióba, de a karantén alatt kialakult ez az új téma, és jövőre ezzel akarunk indítani.” A rapper és producer sajnos MC Serch kérésére sem árulta el a csapat művésznevét, de ha minden igaz 2021-ben nem csak azt ismerhetjük meg, de a közös lemezt is hallgathatjuk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés