Kövess minket

Aztaa

Rap videókat forgatott egy atlantai orvos, míg a betegek altatásban voltak

Az eredményt még a Youtube oldalára is feltöltötte.

Megosztva

Forrás:

Rendszeresen hallani horrorsztorikat a magyar egészségügyről, de a következő történet alapján a Georgia állambeli Atlantában is belefuthat az ember enyhén szólva is érdekes ellátásba. Egy plasztikai sebész, Dr. Windell Davis-Boutte azzal verte ki a biztosítékot a páciensei körében, hogy miközben ők altatásban voltak, a doktornő rapvideók forgatásával volt elfoglalva.

[vembed youtube=”nCISRY1cUMM” ]A műtőteremben sokszor OT. Genasis, Migos trekik szóltak, miközben Windell a dalokra tátogott, táncolt, néha még az ápolókat is bevonta egy kis twerkelésbe. A felvett videókat amúgy nem valamiféle belső poénnak szánta, hanem rendes marketingnek, a mobilos felvételeket később a hivatalos Youtube csatornájára is feltöltötte, amolyan promóként.

A doktornő amúgy még azzal sem nagyon takarózhat, hogy legalább a munkája hibátlan, hisz mint a WSB-TV 2 nevű csatorna kiderítette, már öt darab kártérítési peren van túl, négy másik pedig folyamatban van. Mindezt úgy, hogy a weboldalán Délkelet-Amerika legjobb plasztikai sebészének hívja magát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés