Kövess minket

Tech

Rapper mellékküldetések is lesznek az NBA 2K22-ben

Megosztva

Szeptemberben érkezik a 2K népszerű kosaras videojátékának idei kiadása, az NBA 2K22, mely több újdonságot is tartalmaz majd, köztük a hiphop világába belekósoltó játékosok által inspirált mellékküldetéseket.

A játék szebb grafikával, feljavított animációkkal, és a játékosok részletgazdagabb mozgását segítő irányítással érkezik, de a karrier módot is felturbózzák.

A karrier módban tradicionálisan saját magunk készíthetjük el a karakterünket, akivel aztán a gimis kosárpályától kezdve küzdhetjük fel magunkat a nagykutyákig, végül pedig NBA-ben vihetjük sikerre az egyik csapatot. Az új kiadásban már nem muszáj csak a kosárlabdára koncentrálnunk, különböző mellékküldetéseket is elvállalhatunk, amelyekkel bővíthetjük a karakterünk portfólióját. Ennek megfelelően akár a divatvilágban, vagy a zenei szférában is kiélhetjük magunkat, a 2K blogbejegyzése külön kiemeli, hogy akár hiphop sztárok is lehetünk a profi kosárkarrierünk mellett.

Utóbbit bizonyára igazi játékosok rap próbálkozásai inspirálták, Damian Lillard, Andre Drummond, Lonzo Ball, és Marvin Bagley csak pár példa azok közül a hús-vér kosarasok közül, akik mikrofont ragadtak.

A megjelenéshez közeledve várhatóan további újdonságokat árulnak el a játékról, addig is alább lehet csekkolni a hivatalos borítókat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés