Kövess minket

Hiphop

RAPPEREK, AKIK NEM SZÍVNAK

A rap zene egyik állandó témája a drogok, főként a fű. Az előadók és hallgatók úgy tekintenek a marihuánára, mint egy kellék, ami szorosan kapcsolódik ehhez az életstílushoz. Azonban vannak olyanok, akik valami oknál fogva nem szeretik a zöldet. Általában vallási okokra hivatkoznak vagy olyan traumára, ami teljesen elvette a kedvüket a szívástól. Amíg valakit az egekbe repít, akad olyan is, akit a mélybe húz és depresszió alá kerül. A következő sorozatban olyan rappereket mutatunk nektek, akikről nem gondolnád, hogy nem tépnek (Legalábbis ezt állítják)!

Megosztva

Kendrick Lamar

Kendrick LamarFotó: Getty / Europress

Határozottan a mai rap nagy alakja. Két albumot dobott eddig hozzánk, anélkül, hogy betépett volna!
A Good kid, m.A.A.d. city albumon ecsetelgeti azt, hogy Compton ahonnan jött, drogokkal és erőszakkal teli város vette körül. To Pimp a Butterfly lemezén pedig arról beszél, hogy mekkora a faji megkülönböztetés Amerikában.(Legelső albumán meséli el első füves élményét, ami csak azért volt rá hatással, mert annyira rosszul érezte magát, hogy azóta tartózkodik tőle. Mellesleg, mint kiderült, angyalporral volt tarkítva a cigaretta)

Common

CommonFotó: Getty / Europress

Chicago egyik leghíresebb előadója. A 90-es években kezdett ívelni a karrierje, majd J.Dilla és Kanye West is készített vele számot. Jelenleg Hollywood-ban tevékenykedik főként, de a hip-hop zenét sem hanyagolja. A színész-rapper teljesen tiszta, habár valljuk be, Hollywood és a rap világa elég nagy kísértésnek teheti ki!

 

Tyler, The Creator

Tyler the creatorFotó: Getty / Europress

A hip-hop világ egyik legrejtélyesebb alakjának tartják. Ő és az Odd Future klikk, ma a külföldi médiumok közkedvelt figurái. A címlapokra nemrégiben, homofób kijelentései miatt került. Csapata köztudottan nem zárkózik el a drogok elől, de ahogy már többször is kijelentette és barátai is megerősítették, teljesen józan életet él. Talán innen a megfogó kisugárzása és mérhetetlen energiája.

 

Kid Cudi

Kid Cudi lisFotó: Getty / Europress

A világszerte közkedvelt előadó, számtalanszor nyilatkozott a médiumokban, hogy józan életet él. Twitteren, szinte havi rendszerességgel hangoztatja annak fontosságát, hogy az ember próbáljon meg drogok nélkül élni!

 

Andre 3000

Andre 3000Fotó: Getty / Europress

Az Outkast tagja, 15 éven keresztül volt vega és élt józan életet. A táplálkozási szokásai már megváltoztak, de életszemlélete nem. Gondoljunk csak híres szövegére: ,, No drugs or alcohol so I can get the signal clear as day.”

 

Macklemore

MacklemoreFotó: Getty / Europress

Seattle elsőszámú poppere. Fiatalkorában drogfüggőségben szenvedett, azonban korán észhez is tért. Ma elképzelhetetlennek tartja, hogy bármilyen tudatmódosítóhoz hozzá nyúljon (Főleg, hogy már van egy kislánya is).

 

50 Cent

50 CentFotó: Getty / Europress

Annak ellenére, hogy már 12 éves korában díler volt és legtöbb számában a drogokról és az alkoholról beszél, egyáltalán nem nyúl már a kábítószerekhez. Meglepő, de szövegei és életmódja teljesen ellentmond egymásnak. Fifty szerint, annyi trauma érte már a drogokkal kapcsolatban, hogy elege lett egy életre!

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés