Kövess minket

Hiphop

RAPPEREK ÉS A SRÁCAIK

A rap zene nagyágyúi, akárcsak bármelyik szülő, próbálja egyengetni porontyai útját. A gyerekeket egy kitaposott út várja, amin járva elérhetnek Ők is a siker kapujához, azonban vannak olyan utódok, akik nem kérnek a szülők támogatásából és próbálnak saját maguk erejéből elérni a kitűzött célokat!

Megosztva

Nyilván az utóbbiból van a kevesebb, hiszen az ősök háttere stabil támogatást ad bármelyik híres rapper gyermekének, amit hülyék lennének nem kihasználni!

Lil Wayne lánya, Reginae Carter elindította saját szóló rap karrierjét, hol máshol, mint a Young Money Records-nál. Továbbá, az OMG Girlz tagjaként is próbál világhírnevet szerezni.

lil lanya

T.I. fia Domani, rap karrierjét próbálja beindítani. A fiú ezenkívül még apja mobil applikációjának beindításában is segített.

ti fia

Nas lánya Destiny Jones, nem a zene kapcsán vált népszerűvé, hanem a közösségi oldalakon posztolt képei miatt. A gyönyörű, fiatal lány már több felelőtlen kijelentést is tett az Instagramon, ami miatt az apja biztos nem dicsérte meg.

nas lanya

Diggy Simmons ( Run DMC kölyök) nem lovagolta meg túlságosan apja sikerét, hiszen saját erejéből vált viszonylag ismertté. Első videója (Made You Look) Nas slágerének alapjával bírt, majd szerződést is kapott ezután az Atlantic Records-tól.

diggi fia

P. Diddy fia Justin Combs, nem a zenében villogtatja meg tudását, hanem a sportban jeleskedik. A srác annyira tehetséges az amerikai futballban, hogy az UCLA (University of California) egyetem egy nagyobb ösztöndíjat ajánlott fel neki, kiemelkedő sportteljesítménye miatt.

diddy fia

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés