Kövess minket

Bulvár

Rászálltak a Crips fotelgengszterek Cardi B-re, miután kijelentette, hogy utálja a kék színt

Egymás után jöttek a fenyegetések.

Megosztva

Forrás:

Ki gondolta volna, hogy pont Cardi B lesz az, aki olajat dob az évtizedek óta lángoló Crips – Bloods viszályra? A bronxi rapper saját bevallása szerint is a Bloods banda támogatója, nem véletlenül hívja saját magát is néha „Bardi„-nak, de persze mindannyian tudjuk, hogy túl mainstream ő ahhoz, hogy bármilyen konkrét konfliktusban részt vegyen, ezért is volt érdekes látni, mennyire felhúzott pár chat gettó arcot a minap.

Az egész sztori ezzel a poszttal indult:

[instagram]Be02kzTB5bi[/instagram]Cardi egy kék kabátban látható, leírás nincs, a kommentek pedig le vannak tiltva. De nem volt ez mindig így, eredetileg azt a szöveget írta a kép alá Offset menyasszonya, hogy: „Utálom a kéket, de ez a kabát eléggé adja„. Ez azonnal triggerelte az összes online Crip arcot, akik a kommentek közt estek neki a rappernek. Cardi a „blue” szó első kezdőbetűjét is lecserélte „f”-re, amivel aztán még jobban felhúzta az épp nem ravaszt, hanem billentyűzetet fogdosó fotelgengsztereket, ezt tehát már nem lehetett szó nélkül hagyni!

Jöttek is az olyan kommentek, hogy : „Cardi B, ezt nem fogjuk hagyni, be ne tedd a lábad LA-be„, vagy éppen „Most miért kell itt baszakodnod Cardi, ez gyakorlatilag nyugati parti öngyilkosság…jobban teszed, ha semleges maradsz.” Cardi amúgy 10 nap múlva lép majd fel Los Angelesben, egy NBA All-Star rendezvényen.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés