Kövess minket

Bulvár

Ráugrottak Gigi Hadidra a milánói divathéten, a modell könyökkel védte meg magát

Hol vannak ilyenkor a testőrei?

Megosztva

[gif]http://i.giphy.com/Skpm6yuVvfHqM.gifA[/gif]

Durva összetűzésbe került egy férfival Gigi Hadid a milánói divathéten. A modell testvérével együtt jött épp ki Max Mara showjáról, mikor hátulról valaki odarohant hozzá, átölelte és felemelte a levegőbe.

Mint utólag kiderült a férfi valójában egy ukrán médiaszemélyiség Vitalii Sediuk, aki már több hasonló kaliberű sztárt is molesztált. Kim Kardashian-t ellökte egy rendezvényen, Will Smith-nek szájra puszit adott, Brad Pitt közelébe pedig egy jó ideig biztos nem mehet, miután a bíróság elítélte egy premieren elcsattant pofon miatt.

Visszatérve Gigi-re, a modell elég határozottan hárította Vitalii „poénját” egy jól irányzott könyékkel az ukrán férfi arcába, majd dühödten utána kiáltotta, hogy: „Ki a f*** vagy te? Te szardarab!” Miután több bulvárlap is olyan címlappal jelent meg, amiben Hadid viselkedését kritizálták, a modell Twitteren volt kénytelen kommentálni az esetet:

Jogom van megvédeni magam! Mit képzelt ez az idióta, hogy csak úgy fogdoshat? Futni viszont legalább gyorsan fut.” 

Apró adalék, hogy a magyar állami média is kellően áldozathibáztató hangnemben hozta le a sztorit. A Híradó.hu összemosta az esetet azzal, hogy Gigi a divathét során a Fendi egyik modelljeként melltartó nélkül sétált végig a kifutón. Ennek persze semmi köze a később történt ukrán férfi pofátlanságához, de nekik mégis sikerült megtalálniuk a képzeletbeli összefüggést, hisz mint írják:

Az átlátszó ruha mindenféle fényben és megvilágításban egyaránt megmutatta Hadid bájait, tökéletesen jól látszott a melle, ami egy kicsit sem feszélyezte viselőjét.(…) A kérdés csak az, hogy vajon megéri-e az árát a pillanatnyi csillogás és átlátszóság a siker nevében…Talán ennek tudható be az a jelenet is, amelyben Hadid a divatbemutató után kifelé tartva az épületből kénytelen volt megvédeni magát.” 

Bravó!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés